Praktisk Info

Afhentning i lufthavnen: Afhentning i lufthavnen er inkluderet i prisen. Vi anbefaler vore kunder at tage de direkte fly med Norwegian med ankomst og afgang lørdag. Såfremt I flyver med andre selskaber, bedes flynummer og ankomsttidspunkt oplyst.

Sengelinned, håndklæder og sæbe: Sengelinned, håndklæder og sæbe er inkluderet i prisen, og udskiftes ved behov.

Tøjvask: Det er gratis at benytte sig af riadens vaskemaskine, og ønsker man tøj renset eller strøget kan det også arrangeres mod betaling.

Internet, el og printer: Der er gratis adgang til trådløst Wifi i riaden. Koden er Omar2015. Elektricitet er 220 Volt, og man kan bruge de almindelige danske stik i Marokko.Vi har egen printer i riaden.

Køleskab og fryser: Vore gæster er velkomne til at bruge køleskab og fryser i forbindelse med ude-køkken på tagterrassen til opbevaring af egne mad- og drikkevarer.

Valuta og vekselkurs: Den lokale valuta hedder Dirham. Man kan enkelt hæve den lokale valuta Dirhams i hæveautomater, så det er ikke nødvendigt at veksle til hverken Euro eller Dirham hjemmefra. 100 Marokkanske Dirham svarer til ca. 68 kr.

Pas og visum: Der er ikke krav om visum til Marokko, men pas skal være gyldigt mindst 3 måneder efter hjemrejsedato så tjek passet for en sikkerheds skyld.

Sundhed: Vi arbejder sammen med en engelsktalende læge, hvis der skulle opstå behandlingskrævende sygdom. Herudover har vi et medicinskab i riaden med de mest almindelige lægemidler, og ellers ligger der et apotek kun 300 meter fra riaden. Det er ikke nødvendigt med vaccinationer.

Nøgler: Der findes 10 nummererede nøgler til riaden, som kan udleveres til stedets gæster. Dem skal I passe godt på, da vi af sikkerheds hensyn skifter lås og nøgler for gæsternes regning, hvis bare en enkelt nøgle bortkommer. Prisen for dette er 1500 kr.

Særlige behov og ønsker: Såfremt I har særlige behov i forhold til mad, babyseng, autostol eller andre forhold bedes dette oplyst på forhånd, så vi kan forberede dette inden I kommer. Det er ligeledes muligt at arrangere livemusik, mavedansere mv., hvis man ønsker at fejre en fødselsdag, et sølvbryllup eller en anden livsbegivenhed i riaden.