Tidligere – Anne Hjernøe og Ditte Ingemann

Har du altid drømt om at bo i en historisk Riad i Marrakesh? Gå på opdagelse i Medinaen, nyde maden, duftene af krydderier, tage billeder, style og lave mad af de dejlige råvarer? Så tag på tur med journalist, tv-kok mm. Anne Hjernøe & Ditte Ingemann fra The Foodclub.

Kurset er for alle der godt kan lide at tage lækre mad- og rejsebilleder, samt lave mad og style det. Er du samtidig interesseret i at skrive om mad, stemninger og rejser? Drømmer du om at få, eller har du en blog? Går du med en kogebog- eller rejsebogsforfatter i maven? Ja så er der masser af inspiration at hente her. Om du arbejder bedst med kameraet i din smartphone, eller hellere vil medbringe kamera, er op til dig. Men medbring gerne en computer, så du kan overføre billederne og vi kan se dem ordentligt.
Vi lægger vægt på en god gruppedynamik, på at alle har det godt, og at ingen går alene rundt, med mindre de har udtrykt ønske om det. Vi vil gerne have tid til nærvær, grin, hygge, god mad, samtidig med, at vi laver det vi allerbedst kan lide.

UNDERVISERE

ANNE HJERNØE er journalist og autodidakt kok med eget firma, AnneMad Aps, der beskæftiger sig med tvproduktion, produktudvikling, foredragsvirksomhed mv. Anne er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller, danske øer og en lang række udenlandske rejsemål.
Anne er desuden og ikke mindst forfatter til en lang række kogebøger, herunder Annes syltebog, Politikens bog om tapas, Det gode køkken – sund mad mod kræft, AnneMad, AnneMad med mere, Annes julekalender, Annes spisekammer og senest Sunde salater og Sunde grønne retter.

DITTE INGEMANN er en af Danmarks mest populære madbloggere og hun har mere end 230.000 følgere på Instagram. Hun er bachelor i ernæring og sundhed, og hun har de seneste 6 år drevet den personlige blog, The Food Club, som afspejler hendes passion og kærlighed for gode råvarer og smag, men også det visuelle og æstetiske i forhold til mad og fotografering.
Hun arbejder som selvstændig madstylist, fotograf og kogebogsforfatter, hvor bl.a. bøgerne Vegetar, Mit Grønne Køkken, Moderne mormormad, Fermentering og Salater fra The Food Club er blandt titlerne.
Udover at være kogebogsforfatter er hun madskribent hos Politiken, Fit Living og andre danske og udenlandske magasiner. Hun er desuden fast kok i Go’morgen Danmark, hvor hun svinger gryderne foran kameraet. Se mere på: www.ditteingemann.dk

Se mere om det tidligere ophold i programmet her