Mad og Drikkevarer

Tilberedning af egen mad:
Udekøkkenet på tagterrassen kan bruges privat af gæster og er fuldt udstyret med både ovn, gasblus, køleskab, fryser, kaffemaskine, vask samt en pejs, som også kan bruges som grill. Gæster kan frit disponere over det store køleskab med fryser på tagterrassen, hvilket giver mulighed for selv at indkøbe mad og drikkevarer. Det er ligeledes muligt at bruge det store køkken i stueetagen.

Køb af mad:
Omar og Ouaffa kan tilberede både en meget dejlig morgenmad med friskpresset juice til 5 euro pr person. Frokost koster 10 euro, en traditionel 3 retters middag f.eks. med marrokansk salat, en meget lækker Tagine med lam, kylling eller grøntsager samt en dessert koster 20 euro pr. person, og en overdådig festmiddag kan tilberedes for 25 euro pr. person.

Køb af drikkevarer:
Det er muligt at bede Omar om løbende at fylde køleskab med vand, øl, vin eller andre drikkevarer i forhold til et estimeret forbrug, så man ikke selv skal stå for indkøb af drikkevarer. Alkohol kan ikke købes i den gamle bydel.
Priserne er 20 euro for vin, 4 euro for Stork-øl, 3 euro for en stor flaske drikkevand og 2 euro for en lille vand/sodavand. Andre ting kan skaffes på bestilling. Afregning sker ved afslutning af opholdet, og ønsker man at fordele udgiften mellem hotellets gæster, må man selv lave et afkrydsningssystem.

Restauranter:
Omar kan anbefale restauranter afhængigt af gæsternes præferencer, og det er absolut en oplevelse man ikke må snyde sig selv for.