Familieferie

Leje af hele riaden:
Riad Of The Storks er et relativt lille hotel med kun 5 værelser, så der er en unik kvalitet ved at kunne leje hele riaden til privat brug evt. sammen med venner eller familie, så opholdet kan skræddersys til netop jeres behov og ønsker. Da det samtidig giver en hyggelig stemning og en enkel drift af riaden, udlejes hele riaden derfor i en uge fra lørdag til lørdag til kun 10.000 kr. v. 4 personer.

Se billeder fra Familieferie

Betaling for yderligere gæster:
Gæster ud over 4 personer betaler 150 kr./person/nat. Den maksimale kapacitet i riaden er 14 personer i almindelige senge i dobbeltværelser og køjesengsværelse, og herudover kan der arrangeres 3 yderligere opredninger i de største værelser, som har store væg-til-væg-sofaer. Omar kan også hjælpe med at booke værelser i nærliggende riader til ca. 500 kr. /nat/ rum, hvis I rejser en større gruppe sammen.
Der er 3 værelser på 1.sal, og 2 værelser på 2. sal, så er man 2 familier, kan man have en etage hver. Man kan naturligvis også være 4-5 par eller en gruppe venner.
Prisen for leje af hele riaden inkluderer:

  • Afhentning i lufthavnen, så I kommer nemt og hurtigt frem.
  • Privat brug af riaden i 1 uge fra lørdag til lørdag.
  • 2 personale, bestyrerparret Omar og Ouaffa, som kan hjælpe jer med alt I måtte ønske.
  • Halvdags gudiet tur i Marrakech på ankomstdagen
  • Daglig rengøring af værelser
  • Trådløs internetadgang
  • Forbrug af Elektricitet og vand
  • Lokale turistskatter og afgifter

Booking:
Alle forespørgsler vedr. bookinger sker ved henvendelse til kasper@riadofthestorks.com. Her bedes navn, mailadresse og mobilnummer for kontaktpersonen oplyst, sammen med oplysninger om hvilken periode (lørdag-lørdag hvor der er direkte fly med Norwegian) man er interesseret i, så vender vi tilbage med oplysninger om ledige uger i den ønskede periode. Kasper kan også træffes på mobil +45 61464814

Betaling:
Grundbeløbet på 10.000 kr. overføres til Banque Populaire i Marrakech:

Kontonummer: 145 450 21211 14493040009 03. 

SWIFT: BCP OMAMC          Husk angivelse af fakturanummer.

Slutafregning:
Eventuel betaling for yderligere gæster, udflugter, mad-og drikkevarer, betales til Omar aftenen før afrejse. Betaling kan ske med VISA eller Mastercard eller i enten Euro eller Dirham.

Afbestilling:
Ved afbestilling tilbagebetales 4.000 kr. som svarer til de udgifter vi sparer, men ellers tilbagebetales beløbet ikke. Lejer er velkommen til at videreformidle opholdet til andre venner eller bekendte.